KEP-kursus: Rottingflet for let øvede

Kursus henvender sig til dig, der har erfaring med at rottingflet/fransk flet eller har deltaget i første kursus "Rottingflet – fra restaurering til konservering".

Formålet med "Rottingflet for øvede" er at lære at flette og restaurere et medtaget møbel eller anden en genstand som helt eller delvist består af fransk flet. Du skal derfor selv medbringe en genstand (f.eks. en stol eller skammel). Det kan være en genstand, som skal flettes helt om eller skal restaureres (reparation af huller).

Kurset tilpasses de medbragte genstande, og du vil i løbet af de to kursusdage opnå færdigheder indenfor den fletteknik som din genstands fletværk repræsenterer. Det er ikke sikkert du når at flette sin genstand færdig, det afhænger af størrelsen og sværhedsgraden. Målet er, at du skal nå langt nok og få tilstrækkelig øvelse til selv at kunne færdiggøre fletværket og at kunne flette flere forskellige mønstre fremover.

Læs mere om kurset her: https://www.dkmuseer.dk/aktivitet/rottingflet-for-let-%C3%B8vede-kep-kursusGå til tilmeldingsside

Dato:  02. marts 2020 kl. 10:00

Sted: Statens Værksteder for Kunst, København